Pål Anders Ullevålseter ligger på 7. plass når dagens etappe starter kl. 10.50 norsk tid.

I forgårs gjorde han en glitrende etappe og tok tredjeplassen. I går var det kun transport, men hvorav strekninger av etappen gikk opp i hele 4800 meters høyde over havet.

- Jeg var hel i svime, sier mannen selv om opplevelsen.

Og i dag torsdag møter han altså en spesialetappe på 253 kilometer som går gjennom såpass tøffe sanddyner at arrangøren selv bedyrer at de venter store endringer på resultatlistene i kveld. På toppen av det hele ender etappen i en bivouac hvor førerne må klare seg selv, og ikke vil få hjelp av sitt vanlige støtteapparat.

Klarer vår mann å jobbe seg i retning den pallplassen vi alle håper på? Det er kun fire etapper igjen å gjøre det på. Løpet kan følges på arrangørens nettside www.dakar.com.

Vårt tips er som vanlig likevel å bruke gjesteboka på Pål Anders egen side . Mer spenning, engasjement og klargjørende informasjon enn det de jentene og guttene som bidra der klarer å lage finner du neppe andre steder!

KTM rider Pal Anders Ullevalseter, of Norway, competes during the 10th stage of the Argentina Dakar Rally 2009 between Copiapo and Copiapo, Chile, Tuesday, Jan. 13, 2009. (AP Photo/Christophe Ena) I FARTA: Ullevålseter med blod på tann.=

3. PLASS: Her er det flyt over kjøringen. Bildet er fra tirsdagens etappe, en av hans aller beste i løpet så langt. © Christophe Ena

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!