Gårsdagens niende etappe i årets Dakar var tilnærmet katastrofe for Pål Anders Ullevålseter. - Min verste dag på motorsykkel, er hans egen kommentar.

Les om etappen i Nettavisen.

Han falt fra sin fine 5. plass ned til en 9. plass sammenlagt. Tidsforskjellen er hele 2 timer og 21 minutter opp til Coma som leder.

Men dagens etappe er særdeles lang og hard, med løpets lengste spesialetappe på hele 670 km, og Pål Anders kommer til å kjøre med alt han har.

Spesielt mot slutten av etappen er det meldt om en lang sekvens med realt tøffe sanddyner, så dette kan bli en blodslitetappe hvor vår manns spesielle utholdenhetsferdigheter kommer til sin rett.

Les Atle Gulbrandsens blogg om Pål Anders her.

Transportetappen starter kl. 10.25 norsk tid, og spesialetappen starter ca. 11.00 norsk tid.

Løpet kan følges på arrangørens nettside www.dakar.com.

Vårt tips er likevel å bruke gjesteboka på Pål Anders egen side . Mer spenning, engasjement og klargjørende informasjon enn det de jentene og guttene som bidra der klarer å lage finner du neppe andre steder!

Tips oss på haakon.forde@hm-media.no

SAND! Dagens etappe avslutter med digre ørkenfjell av noen sandyner. Perfekt for vår mann?

SAND! Dagens etappe avslutter med digre ørkenfjell av noen sandyner. Perfekt for vår mann? © Foto: Christophe Ena

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!