Etter åtte etapper i årets Dakar ligger Pål Anders Ullevålseter offisielt på 5. plass. Tidsforskjellen er hele 1 time og 42 minutter opp til Coma som leder. Til gjengjeld ligger han bare åtte minutter og 50 sekunder fra tredjeplassen. Og Pål Anders har som kjent en 4. plass fra før.

Selv var gutten meget fornøyd med gårsdagens kjøring og sier han kjørte feilfritt. - Jeg klarer bare ikke å kjøre fortere. Coma og Despres er i en egen klasse!

Les Atle Gulbrandsens blogg om Pål Anders her.

Men det handler ikke bare om å kjøre fort. Dagenes etappe går gjennom Atacamaørkenen. Etter først 88 km med transportetappe, kommer spesialetappen på 449 km med svært krevende både kjøring og navigering. Dette er terreng som normalt passer Pål Anders godt.

Transportetappen starter kl. 09.25 norsk tid, og spesialetappen starter ca. 11.00 norsk tid.

Løpet kan følges på arrangørens nettside www.dakar.com.

Vårt tips er likevel å bruke gjesteboka på Pål Anders egen side . Mer spenning, engasjement og klargjørende informasjon enn det de jentene og guttene som bidra der klarer å lage finner du neppe andre steder!

Tips oss på haakon.forde@hm-media.no

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!