Walkabout-Nils satser på rally

Etter to år i utlendighet er Nils Wærstad tilbake i Norge. Nå skal den verre halvdelen av Nils & Ronny kjøre rally.

Publisert

Nils Wærstad er den mest synlige halvdelen av suksessteamet Nils & Ronny. Duoen har levert NRK og oss TV-seere suksesser som "Walkabout" og "Nils & Ronny TV-Cocktail", samt en rekke prisbelønte dokumentarer, som for eksempel "Don't fuck with the Lewises".

I et portrettintervju i siste Auto Motor og Sport forteller Wærstad om sin ville omgang med biler helt fra tolvårsalderen, og røper dessuten at han neste år - etter å ha bodd to år i Canada - skal delta i det morsomste han vet om: rally.

Skal kjøre selv

- Jeg skal være en slags PR-figur for Subaru Cup. Det blir nok også til at jeg kjører et og annet løp selv, i en gjestebil, forteller Wærstad til Klikk.no.

Les også:

Jan Erik Larssen er forundret over at NRK stoppet Autofil

Selvsagt er det ikke tilfeldig at akkurat Nils Wærstad blir hyret inn for å få opp medias og folks interesse for Subaru Cup.

- Vi drar jo ikke i gang dette bare for at en gjeng kappkjørere skal ha det moro. Det handler om merkevarebygging, og vi må tenke så kommersielt som mulig. Derfor trenger vi å bygge opp cupen med typer som Nils Wærstad. Han kommer blant annet til å kjøre løp der media vil bli invitert til å skrive om dette, bekrefter adm. dir. i Subaru Norge, Arne Berg.

Bilene Nils hater

I intervjuet med Auto Motor og Sport kan du også lese om hvilke biler og bilopplevelser som har gjort sterkest inntrykk på Nils Wærstad, og - ikke minst - hvilke biler han hater.

Akkurat det siste vil nok overraske og forarge en del. For om Nils og Ronny har brukt amerikanske biler i sine programmer, har han ikke et eneste godt ord å si om dem.

Sjekk disse amerikanerne:

Les også:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning