Wald Bentley Continental GT Black Bison Edition:

Voldsom luksusokse

En Bentley Continental GT er voldsom. Walds utgave er ekstrem.

Publisert Oppdatert

Det er ikke så veldig mange som har mulighet til å kjøpe en Bentley Continental GT. Den flotte og luksuriøse coupéen, med firehjulstrekk og en seksliters W12-motor som i vanlig utgave yter 552 hk og i Speed-versjon gir 610 hk, koster jo ekstremt mye.

Og det er enda færre som ikke er helt fornøyd med det Bentley har lagd, og som må få noen til å fikse på utseendet. Japanske Wald International, som har markert seg med en del heftige kreasjoner, jobber nå med et komplett stylingsett til den elegante briten.

Stylingsettet endrer utseendet totalt. Den sultne og voldsomme fronten, de brede skjermene med luftslisser i bakkant, de markante sideskjørtene og de brede bakskjermene gjør sitt til at Continental GT gjør enda større inntrykk. En ny støtfanger er på plass bak, med en slags integrert diffuser. Og det nye eksosanlegget, som skal frigjøre både godlyd og krefter, er også godt synlig. Det hele avrundes med tunerens 22-tommers felger, og en mattsvart lakk som skal understøtte Walds navn på bilen: Black Bison Edition.

Les mer på www.wald.co.jp.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning