Vi Menn Bil Top Gear

Velkommen, gutter!

Nå er tidenes første Vi Menn Bil Top Gear i salg. Verv Facebook-venner og bli den heldige vinner av Top Gear-premie.

Publisert

Del

For første gang i historien cobrander Top Gear Magazine med et annet magasin. Fra før av finnes det britiske magasinet i oversatt form i mange land, men nå snakker vi om å kombinere det beste fra to verdener.

Vi Menn Bils egen redaksjon produserer en norsk del, med blant annet landets grundigste biltester. I tillegg håndplukker vi og oversetter artikler fra Top Gear Magazine.

De fleste av dere forbinder Top Gear med TV-programmet. Men Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May er også dyktige skribenter og flittige bidragsytere i magasinet ved samme navn. Det vil dere oppdage i ukens Vi Menn Bil Top Gear, der Clarkson snakker om Lancia Stratos i egen spalte og Richard Hammond kjører Ferrari F40 mot Porsche 959.

Dere vil også kunne lese om vårt møte med de tre under innspillingen av en Top Gear-episode på Beitostølen, samt et eksklusivt intervju med James May.

Ellers finner du mange nybilstester i bladet, en større sak om sommerdekk samt en bruktbilguide for stasjonsvogner.

Nytte og underholdning, hånd i hånd!

En uke med Top Gear-TV

I Norge sendes Top Gear-programmene på NRK3 og BBC Knowledge. Sistnevnte kanal byr snart på en drømmeuke for Top Gear-fans. Car Week starter lørdag 19. mars og går frem til søndag 27. mars.

- Der vil det bli sendt mange Top Gear-episoder hver eneste dag, forteller Signy Eika Klempe, PR- og kommunikasjonsansvarlig for BBC i Norge.

Blant dem er klassikere som Winter Olympics fra Lillehammer, Nordpol-episoden og Vietnam Special.

Vi får også servert programmet "Jeremy Clarkson meet the Neighbours", der ikke alltid like diplomatiske Clarkson tar temperaturen på diverse land i Europa. Videre sendes "James May's Big Ideas" og "Jeremy Clarkson's Motorworld" på BBC Knowledge i løpet av denne uka.

Også vår Facebook-side gjenspeiler samarbeidet med Top Gear. Bli venn, gå inn på veggen vår og finn der en oppfordring til å verve nye venner til siden. 28. mars trekker vi ut en Vi Menn Bil Top Gear-venn som vinner Top Gears årbok for 2011, samt en Top Gear Apocalypse dvd-pakke!

Les også:

Vinn tur med The Stig

Vi satt på med The Stig

En bil som får plass på kontoret

Verdens beste webkamera

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning