Petter Solberg blogg

- Subaruen virket bare ikke

Men Petter Solberg elsker sin nye Citroën Xsara WRC.

Foto: petter.solberg.no/Tony Welam

Publisert Oppdatert
Tilbudene står i kø for Petter Solberg om dagen.

Tilbudene står i kø for Petter Solberg om dagen. Foto: pettersolberg.no/Tony Welam

Mange svært så habile racerkjørere drømmer om særlig to løp: Le Mans og Bathurst 1000. De aller fleste må nøye seg med drømmene. Desto mer oppsiktsvekkende er det at rallykjører Petter Solberg nå har fått tilbud om å kjøre begge løp.

Les Petters blogg her

Tilbud om sjokktest

Han har takket nei til 24-timersløpet i Le Mans, som han fikk tilbud om å kjøre etter en sjokktest med det franske teamet Oreca. Siden det ikke lar seg forene med hans satsing i rally-VM med eget team.

Men nylig fikk han også et tilbud om å kjøre Australias mest berømte løp, Bathurst 1000. Samt et par andre løp i serien Bathurst 1000 er en del av, V8 Supercars.

Hva vårt rallyess svarer denne gangen, vites ikke. Men faktum er at han opplever et slags luksusproblem i alle tilbudene om et sete i serier utenom rally-VM. Det frister, fordi det gir masse PR. Samtidig er Petter redd for å miste fokus på det som betyr mest: Rally-VM.

Hvem er best?

Sébastien Loeb har jo med sine opptredener i blant annet Le Mans, vist at rallykjørere kan være ekstremt raske på bane. Når man dessuten har en høy medieprofil, er det ikke så rart at enkelte teamsjefer anser en verdensmester i rally som en vinn-vinn-situasjon for teamet.

Apropos Loeb: Hvem er best? Loeb eller Solberg? Det kan du også lese om i Petter Solbergs siste blogg.

Les Petters blogg her

Les også:

Video fra Bathurst 1000

Loeb lynrask i Formel 1

solbergblogg

solbergblogg Foto: pettersolberg.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning