Kia Sportage facelift

Sportage med facelift – igjen!

Den relativt ferske, men likevel noe "gammelmodige" Kia Sportage kommer nå med en liten midtlivsoppdatering. Vi har vært på fabrikken i Slovakia og knipset bildene av bilen du egentlig ikke skal se før på bilutstillingen i London til helgen.

Publisert Oppdatert

Kia Sportage kom på markedet så sent som i 2005. Siden den gang har bilen allerede hatt én facelift, men siden utviklingen i kompakt-SUV segmentet har vært enorm de siste årene, virker bilen på mange måter utdatert i forhold til de nyere konkurrentene i klassen.

Nå har bilen vært på besøk hos sminkøren igjen, og Klikk.no har fått tak i de ferske bildene under et besøk på fabrikken i Slovakia.

Uten at vi har noen konkrete opplysninger om bilen, går ryktene ut på at det nesten utelukkende er snakk om kosmetiske oppdateringer. Blant annet har bilen fått nye frontlykter, nye baklykter og en annen grill. Også innvendig er det snakk om noen mindre detaljer, blant annet USB-tilkobling for MP3-spiller til stereoanlegget. Det ryktes også at det blir nye valgmuligheter for utstyrspakker og interiørfarger/-materialer.

Motorutvalget blir etter all sannsynlighet det samme som tidligere: En 2,0- og en 2,7-liters (V6) bensinmotor, samt en toliters diesel. Bilen vises som sagt på London-utstillingen førstkommende helg.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning