Mercedes-Benz GLK + Sex og Singelliv

Sex, SUV og singelliv

Sex og Singelliv-stjernene var blant de første som kjørte Mercedes-Benz´ nye SUV.

Publisert

Mercedes-Benz´ nye kompakt-SUV GLK, som skal konkurrere mot blant andre BMW X3, Land Rover Freelander og Audis kommende Q5, kommer til norske veier til høsten.

Men du har kanskje allerede sett den i Sex og Singelliv-filmen? Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Kristin Davis kjørte den faktisk før bilen ble offisielt presentert for presse og publikum.

- Utkonkurrert av en bil!

- Under innspillingen av filmen i Beverly Hills og i New York var vi omgitt av fotografer hele tiden, forteller Sex og Singelliv-stjernen Kim Cattrall i en pressemelding. - Jeg følte meg både stolt og glad, men de var ikke interesserte i meg - bare den nye bilen. Fotografene prøvde å ta bilder av dashbordet, så jeg ble utkonkurrert av Mercedesen, fortsetter Cattrall, som legger til at hun nettopp har bestilt seg en Mercedes-Benz SL.

Mercedes-Benz-folket sier at muligheten til å få med den splitter nye GLK i filmen var en sjanse de ikke kunne la gå fra seg, men at det krevde ganske så mye å få organisert det hele. Bilen fantes jo kun som halvferdige prototyper, og nå skulle den brukes i lang, lang tid, langt unna fabrikken.

En rekke deler måtte lages for hånd for at bilen skulle se riktig ut. Og ettersom prototypen de skulle bruke var svart, måtte den også lakkeres.

Tolv mann beskyttet bilen

Dessuten måtte jo alt skje i full hemmelighet, for ingen måtte få se hvordan bilen så ut. De fikk hjelp av tolv sikkerhetsvakter som passet på at bilen alltid var tildekket når den ikke skulle filmes; de prøvde å holde fotografer og andre nysgjerrige på trygg avstand, og sørget for at bilen sto trygt innelåst så mye av tiden som mulig.

- Midt under innspillingen av en scene måtte vi løpe fram foran filmkameraene med trekket til bilen, for å skjule den for paparazziene, forteller en av sikkerhetsmedarbeiderne i pressmeldingen. - Og på et annet tidspunkt oppdaget vi plutselig en fotograf som lå på et hustak, med telelinsen rettet mot bilen.

Vil du se bilen "på ordentlig", får du gå og se Sex og Singelliv-filmen på en av landets kinoer. Trailer og mer informasjon finner du på www.filmweb.no.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning