Mercedes-Benz SLR McLaren Speedster-film:

Se ekstrembilen

Som en avslutning på livsløpet skal SLR McLaren bygges i en rendyrket Speedster-utgave. Se filmen her!

Publisert Oppdatert

Produksjonen av den imponerende Mercedes-Benz SLR McLaren nærmer seg nå slutten. Salget av den 626 hk sterke bilen har ikke vært som forventet, selv om bilen i senere tid har kommet både i åpen utgave og i mer rendyrket 722-utgave. Sistnevnte har 650 hk og når 300 km/t på 22,4 sekunder, mens toppfarten er 378 km/t.

Mercedes-Benz og britiske McLaren avslutter nå samarbeidet - og skal utvikle hver sin nye supersportsbil på egenhånd. Men de avslutter i hvertfall med stil: De skal bygge en enda mer rendyrket speedster-utgave av SLR i 75 eksemplarer.

På Youtube kan du nå se en filmsnutt av den heftige bilen. På grunn av alle kameravinklene som brukes ser det ut som om det er Mercedes-Benz´ egen film som er lagt ut, bare i litt redusert kvalitet.

Speedster skal presenteres på Detroit-bilmessen i januar. Den får 722-utgavens versjon av den kompressormatede, 5,4 liter store V8´en, men siden de har fjernet det meste som absolutt ikke trengs i bilen - som tak og vinduer og slikt - veier den rundt 200 kg mindre enn standardbilen. Men du kan regne med at den blir kostbar: ryktene skal ha det til at den vil koste over seks millioner kroner pluss avgifter.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning