Racerbane i hagen

Denne mannen har det ekstra morsomt når han kommer hjem fra jobb.

HELDIG MANN: Det er ikke mange som kan skryte av å ha en vaskeekte racerbane som en del av oppkjørselen.

HELDIG MANN: Det er ikke mange som kan skryte av å ha en vaskeekte racerbane som en del av oppkjørselen. Foto: Foto: Google Earth

Publisert

Ny teknologi kan avsløre mye som mange kanskje ville holde hemmelig. Vi skjønner godt hvis denne mannen ville holde oppkjørselen sin borte fra allmenheten. Den er nemlig en av de kuleste vi noen gang har sett. Vi få håpe for hans skyld at det er en port med lås som stenger ivrige naboer fra å teste bilene sine på nattestid.

Å bygge en racerbane i oppkjørselen er intet mindre enn genialt - for de i familien som er glad i å kjøre bil, vel og merke.

Tenk å kunne komme hjem etter en hard dag på jobb, og ta noen runder på banen før middag - eller svippe ut et kvarters tid i et familieselskap. Det er få ting som kan hjelpe bedre på humøret enn akkurat det.

Det vites ikke hvor lang hagebanen er, men den ser helt klart ut til å være stor nok til å leke seg på. Eieren har til og med utstyrt banen med røde og hvite curbs, noe som tyder på at han har store planer om å presse bilen(e) sine hardt rundt banen.

Hvor dette er? Selvfølgelig i USA. Det er ingen andre steder folk kan finne på å gjøre noe så sprøtt...

Les også:

Skrotbil solgt for 1,5 millioner

US1 til Key West - en av verdens vakreste bilturer

Her er vårens bilnyheter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning