Med egne ord

Petter blogger på Klikk.no

Hvordan opplevde Petter Solberg det, da Subaru trakk seg fra rally-VM? Les hans egen blogg om den utrolige tiden.

Petter Solberg er kjendisblogger på klikk.no.

Petter Solberg er kjendisblogger på klikk.no. Foto: Nordlien, Egil

Publisert Oppdatert

Tiden fra den skjebnesvangre telefonen fra Subaru kom, frem til at Petter Solberg World Rally Team ble etablert, er tema for Petters første blogg på klikk.no. Her får du Petters private versjon av kampen om å reise seg etter at japanerne trakk seg fra rally-VM.

Rallyesset har for øvrig en mangeårig relasjon til Hjemmet-Mortensen AS. Vi Menn var det første riksdekkende mediet som malte spydebergingen med bred pensel i spaltene sine, så tidlig som i 1996. Vi tok Petter og hans bror Henning på alvor lenge før resten av medie-Norge våknet opp!

Undertegnede har skrevet om tidenes største norske bilsportsutøver i diverse medier fra midten av nittitallet, inkludert biografien "Petter Solberg - 110 %". Den kom ut i 2004, ble en bestselger i Norge, og kom etter hvert ut på engelsk og japansk. Kollega Atle Gulbrandsen har også skrevet utallige artikler om verdensmesteren fra 2003. Og ingen norsk fotograf har så mange Petter-bilder i mappen sin som vår egen Egil Nordlien.

Så vi kan rally og Petter Solberg. Likevel skrives et nytt kapittel i vår relasjon når du nå - en til to ganger i måneden, i hans egen blogg - kan lese Petter Solbergs personlige tanker om alt som rører seg i rallysporten.

Les Petters første blogginnlegg her

Få epost når Petter blogger: Skriv din epost addresse:

Epostvarsel levert av FeedBurnerwww.pettersolberg.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning