Nye superbiler til Paris-messen

Det er ikke lenge til dørene åpner på Paris motor show 2008. Listen over nyheter og konsepter er lang, noen mer spennende enn andre.

I front: Eneste offisielle bilde av Panamera så langt.

I front: Eneste offisielle bilde av Panamera så langt.

Publisert Oppdatert

Porsche og Lamborghini er ute med lokkebilder. Dette er biler som skal avdukes på messen - og det ser heftig ut!

Snuten på Panamera

Ryktene om nye Porsche Panamera har spunnet lenge. Snikbilder og videoer fra tester på nordsløyfa og på snødekte veier her oppe i det kalde nord har florert på det store internettet.

Porsche har akkurat sluppet det første offisielle bildet av deres første sportsbil med fire dører. Mye avslører det ikke, man ser kun fronten. Men på snikbildene er det lett å danne seg et bilde av hvordan bilen kommer til å se ut. Porsche-familiebil, det må jo være gromt!

Det viser ikke mye dette bildet, men det viser nok til at det er noe heftig.

Det viser ikke mye dette bildet, men det viser nok til at det er noe heftig. Foto: Foto: Arkiv

Karbon og dobbel eksos

Også Lamborghini er ute og "teaser", et utsnitt av hekken på det som tyder på å være noe skikkelig barskt. En diffuser i karbonfiber og kanskje det heftigste doble eksosrøret vi har sett. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Er det en konkurrent til Bugatti Veyron? Er det en lillebror til Gallardo? Eller er det kanskje en firedørs Panamera-konkurrent?Ikke vet vi men det ser veldig tøft ut.

Foreløpig er det bare Lamborghini selv som vet hva det er, men at bilen er lav, bred og rask er vel ikke så langt unna realiteten. 'Ikke bare en ny Lamborghini, men en helt ny verden' - hevder Lamborghini selv.

Paris motor show begynner 4. oktober. Les mer om Parisnyhetene under.

Citroëns BMW X6-utfordrer

Her er Hondas nye hybrid

Barsk, praktisk sjuseter

Mini Crossover Concept

Peugeots økoforspill

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning