Kia cee'd Sporty Wagon

Nå med diesel og automat

Kia cee'd Sporty Wagon kommer nå med kombinasjonen dieselmotor og automatgir.

Publisert Oppdatert

Den stasjonsvognen var et viktig tilskudd på familietreet da den kom, men fram til nå har det ikke vært mulig å få bilen med diesel og automatgir.

- Mange har etterspurt diesel og automat på Kia cee'd, og nå har vi den, sier kommunikasjonssjef Carl Fredrik Bø i Kia Bil Norge AS.

I tillegg til firetrinns automatgir, har dieselutgaven partikkelfilter. CO2-utslippet er på 155 g/km, og forbruket ligger like over halvliteren per mil ved blandet kjøring.

Bilen leveres nå i Norge med en 90 hk CRDi-dieselmotor, men i kombinasjon med automatkasse vil Cee'd Sporty Wagon leveres med en kraftigere motor på 115 hester og 255 Nm.

7 års garanti

Som alle Kia cee'd, omfattes også Sporty Wagon diesel automat av Kias 7 års/150 000 km nybilgaranti. Garantien dekker hele bilen i fem år, og i tillegg får du to års ekstra garanti på motor og girkasse.

Pris

Med dieselmotor og automatgir koster bilen 274 900 kroner i EXE-utgave. Den bedre utstyrte utgaven TX - med blant annet soltak, innfellbare speil, helskinn interiør og sotete bakvinduer - koster 289 900 kroner.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning