Mini med firehjulsdrift

Mini Crossover Concept

Mini har sluppet de første bildene av deres kommende crossover.

Publisert Oppdatert

For første gang ser vi at BMW nå vil sende en firehjulsdreven Mini ut på markedet. BMW pleier ikke å gjøre de største forandringene fra konsept til produksjon, så disse bildene vil vi tro er nærmest identiske med den kommende bilen, som kommer i 2010.

Alle våre biltester finner du her.

Crossover-konseptet er en femdørs konstruksjon, og er i forhold til Clubman omtrent 15 cm bredere og høyere. Navnet Mini er med andre ord et tøyelig begrep.

Mer plass

På bildene sees en veldig utradisjonell dørløsning, spesielt på bakdørene og bagasjeluken. Men ryktene vil ha det til at mer tradisjonelle løsninger vil være på plass i produksjonsmodellen.

Innvendig blir Minien seg selv lik, men med bedre plass. Eneste tydelige forandring er to enkle stoler bak i stedet for den vanlige "sofaen" i dagens modell.

Mer om mini kan du lese her.

Det er også lagt vekt på bedre komfort, noe som kanskje kommer godt med nå som man faktisk skal kunne kjøre Mini helt fram til hyttedøra også på en dårlig brøytet vei.

Motoralternativer er ikke offentliggjort ennå. Men dagens kraftkilder, 1,6 både med og uten turbo, er alternativer som gjør en god jobb.

Ryktene vil ha det til at mer tradisjonelle løsninger vil være på plass i produksjonsmodellen.

Ryktene vil ha det til at mer tradisjonelle løsninger vil være på plass i produksjonsmodellen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning