Solberg Extreme Show

Fullt hus for Petter og Henning

Stabæks hjemmebane Telenor Arena er asfaltert. Lørdag rådes grunnen av et kobbel internasjonale og nasjonale bilsportsutøvere. Og de kjører for fulle tribuner.

Også Petter Solberg fikk is under fredagens show for barn.

Også Petter Solberg fikk is under fredagens show for barn. Foto: Geir Svardal

Publisert Oppdatert

Som vi tidligere har skrevet, er Solberg Extreme Motorshow en unik begivenhet her til lands. For første gang er en innendørs fotballbane asfaltert for å gi plass til et motorsportsshow.

Ikke uventet er det rallybrødrene Henning og Petter Solberg som har satt i gang det hele. Sikkert også inspirert av amerikanernes showpregede X-Games, der også rallybiler deltar.

For første gang er en fotballbane i Norge asfaltert! Slik ser Telenor Arena ut i helgen.

For første gang er en fotballbane i Norge asfaltert! Slik ser Telenor Arena ut i helgen. Foto: Geir Svardal

Arbeidet med asfalteringen av Telenor Arena på Fornebu startet onsdag. Kunstgresset er skjult under plastplater, som igjen er dekket av treplater. Så er asfalten lagt oppå der igjen.

Fredag var alt klart, og i et lukket arrangement var det inviterte barn som fikk møte rallybrødrene. Publikum lørdag kan glede seg til utallige dueller.

Stjerner i hopetall stiller opp; også de som er "gått ut på dato" - som for eksempel Martin Schanche, Tommi Mäkinen og Marcus Grønholm.

I skrivende stund - fredag ettermiddag - er alt av VIP-losjer utsolgt. 13 000 av 15 000 tribunebilletter er solgt. Et bevis for Henning og Petter Solbergs popularitet i Norge. Billettene selges gjennom Billettservice.

Henning og Petter Solberg var populære objekter for barnehage-barna - nesten på linje med is!

Henning og Petter Solberg var populære objekter for barnehage-barna - nesten på linje med is! Foto: Geir Svardal

Det er også langt mer enn snittallet på årets Stabæk-kamper, som er på 9472 tilskuere.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning