Bentley Ego Computer:

Ekstrem Bentley-PC

Bentley lanserer laptop med ekstrempris.

Bentley Ego Computer

Bentley Ego Computer Foto: Willem Kuijpers

Publisert Oppdatert

Selv om de bygger flere biler enn noen gang, er Bentley fortsatt blant de mest eksklusive bilene her i verden. Som så mange andre bilprodusenter selger de også diverse tilbehør de har satt logoen sin på, både særdeles eksklusive og kostbare saker og enkelte ting som er tilgjengelig for oss vanlige mennesker.

Den nye, bærbare PC-en med Bentley-logo på hører definitivt ikke til sistnevnte kategori. I samarbeid med Ego Lifestyle, som har lagd et knippe eksklusive datamaskiner de siste fem årene, lanserer de nå "Ego for Bentley."

Håndlagd og eksklusiv

De 250 PC-ene de skal selge, lages for hånd, og ifølge Bentley har disse de samme kvalitetene som bilene deres. De skal være luksuriøse, med heftige ytelser, unik design og svært god kvalitet.

Sans for eksklusive biler? Her er en påkostet Bentley.

Her kan du lese om verdens mest eksklusive.

Datamaskinene er designet i samarbeid med Bentleys eget designteam, og lakkfargen innvendig reflekterer de vanligste fargene på Bentleys biler. Utsiden er kledd med det fineste skinnet Bentley bruker i bilene, og sømmene er også av samme type.

Bentley Ego Computer

Bentley Ego Computer Foto: Willem Kuijpers

Titan og hvitt gull

Et integrert titan-håndtak gjør at man ikke trenger å skjule PC-en i en bæreveske, og med Bentley-logoen godt synlig skal ingen være i tvil om hva du bærer på. Datamaskinen er også krydret med en rekke andre detaljer i titan, blant annet som omramming for skjerm- og tastaturdelene.

Og PC-en skal virke, også. Men produsenten sier lite om spesifikasjonene. En 64-bits prosessor, harddisk på 160 Gb og tolv egne, dedikerte knapper for ting som WLAN, Blåtann, mediasenteret og liknende er på plass. Dessuten har den integrert drev - vi får jo håpe det er for DVD og med brenner.

Hver PC er nummerert - nummeret står på omrammingen for webkameraet, en omramming som for øvrig er lagd av hvitt gull. Med flere farger å velge mellom skal det mye til at kollegaen din kjøper en maken. Da må han i så fall bla opp 112.500 kroner pluss mva.

www.ego-lifestyle.com

Bentley Ego Computer

Bentley Ego Computer Foto: Willem Kuijpers

Bentley Ego Computer

Bentley Ego Computer Foto: Willem Kuijpers

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning