Patrick VS. Duno:

Catfight på racerbanen

To kvinnelige Indy Car-førere røk i tottene på hverandre under siste løp. Se videoen.

Foto: Foto: Sutton Motorsport Images

Publisert Oppdatert

Foto: Foto: Sutton Motorsport Images

Det er alltid mye oppmerksomhet rundt Danica Patrick. Enda mer ble det i canadiske Edmonton forleden da hun bestemte seg for å ta en prat med den andre kvinnen i Indy Car, Milka Duno fra Venezuela.

Amerikanske Patrick mente Duno hadde hindret henne under kvalifiseringen, men Duno svarte med å kaste et håndkle i fjeset på Patrick. Til slutt måtte medlemmer fra teamet til Duno gå i mellom de to kvinnene.

SE VIDEO FRA YOUTUBE HER (Klikk.no tar ikke ansvar for innhold på eksterne lenker)

Bra for Indy Car

Episoden mellom Patrick og Duno gjør bare at Indy Car får enda mer oppmerksomhet i USA, og nå ser man faktisk en trend med at Indy Car nærmer seg NASCAR litt i mediene også.

NASCAR er den nest største TV-sporten i USA og har fått enormt med oppmerksomhet - spesielt siden Indy Car-mesterskapet ble delt i to på midten av 90-tallet.

Men nå har Champ Car og Indy Car slått seg sammen igjen, det er mange profiler som Danica Patrick, Dancing With The Stars-vinner Helio Castroneves og legende-sønnene Marco Andretti og Graham Rahal i toppen, og løpene er veldig spennende. Alt dette gjør at mesterskapet er i ferd med å bli mer synlig USA.

Dessuten har Indy Car en slags miljøprofil ettersom alle bilene går på etanol, mens "redneck-sporten" NASCAR er så langt fra miljøvennlig som den komme (det er bare et par år siden de begynte med blyfri bensin). Og med et økende miljøfokus i USA er også dette med på å hjelpe Indy Car-mesterskapet til å nå gamle høyder.

Relaterte saker:

-Denne dama vil til Formel 1

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning