2011-test:

Hyundai ix35 leverer på tradisjonelle områder for det koreanske bilmerket; attraktiv pris, godt utstyrt og solid garantiordning. Nytt for ix35 er at den også tilfredsstiller mer kravstore bilkjøpere. Her får man veldig mye for pengene - uten at bilen er noe dårligere enn konkurrentene.

Gode veieegenskaper og en sterk og behagelig drivlinje sørger for driv og kjøreglede helt i toppen blant kompakt-SUV-ene. I tillegg er plassen tilstrekkelig for en familiebil og komforten akseptabel.

Og selv med "alt" utstyr, sterk dieselmotor, 4x4 og automatgir, er prisen svært hyggelig. Da er det vanskelig å unngå at Hyundai ix35 går inn som en av våre absolutte favoritter i denne populære bilklassen.

Terningkast 5.

Dekra:

Vesentlig bedre enn forgjengeren Tucson, skriver Dekra i rapporten. Slitasje på bremsesystem og lysfunksjon trekkes fram, men spesifiseres som enkle/rimelige reparasjoner.

Karakter O

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!