På jakt etter ny bil? Eller liker du enkelt og greit å holde deg oppdatert? I løpet av de 12 siste månedene har vi i motorredaksjonen kjørt hele 115 biler som alle er i normalt salg i Norge. Vi har plukket ut tre biler som utmerker seg i fem bilklasser samt en oversikt med terningkast for alle testbilene.

Når vi sier test, så mener vi test: Alle biler som får teststempelet i Vi Menn Bil og på vårt nettsted www.vimennbil.no, har vært igjennom de samme prosedyrene:

Ytelsene er målt med avansert GPS-teknologi på lukket testbane. Her kjøres de også gjennom en dobbelt unnamanøver, også kjent som elgtest. Det gjør vi for å kunne kjenne på kjøredynamikk og veigrep når bilen settes under virkelig hardt press, som i en ulykkessituasjon. Med målebånd registrerer vi hvor rommelige bilene faktisk er, og en 20 mil lang testløype avslører hvor mye drivstoff de bruker.

Del

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!