Biltema vifteovn (2000W)

Testens desidert raskeste.

Studio 05012010 Vintervarme i bil

Studio 05012010 Vintervarme i bil Foto: Egil Nordlien HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Ekstremt effektiv

+ Billig

- Ikke dedikert kupévarmer

- Stor

Dette er ingen dedikert kupévarmer, men Biltema mente at den fungerte godt som det likevel. Den trekker inn luften ovenfra, så utformingen er sånn sett lik som de andre varmerne. Prisen på 199 kroner gjør denne til testens nest billigste varmer.

Dette apparatet må plasseres på gulvet, for den har ikke noen permanent festanordning. Varmeren er forholdsvis stor og klumpete, og plasseringsvennligheten blir også deretter. Hvis gulvet ikke er helt rett, er det fare for at varmeren blir pekende nedover mot gulvet.

Her har vi beviset for at det ikke er noe som kan erstatte effekt når man skal varme opp noe. 2000 W gjør sitt til at dette er testens desidert mest effektive ovn. Den brukte kun 11 minutter på å varme opp bilen til 15 grader, og etter en halvtime hadde den klart å få temperaturen opp i komfortable 22,5 grader.

Man bør likevel ta sine forholdsregler med denne, for det blir naturlig nok fryktelig varmt der den blåser ut luft. Ovnen er utstyrt med overopphetingsvern, men det er likevel greit å ta sine forholdsregler når det kommer til en såpass kraftig varmekilde.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning