Bensinpriser og piggdekk

Torkjell Berulfsen har ikke bare en forkjærlighet for foredlet fluidum. Han har også sans for bilismens gleder. Del hans humoristiske betraktninger i Berulfsens egen klikk.no-blogg.

Torkjell Berulfsen

Torkjell Berulfsen Foto: Nordlien, Egil

Publisert Oppdatert

Ordekvilibristen Torkjell Berulfsen er kjent fra en rekke TV- og radioprogrammer på NRK. Reiseradioen, Nitimen, Edle dråper, Borgulfsen, Berulfsens pengebinge, Berulfsens fargerike - suksessene er mange.

Ikke alle er klar over at den språkfrodige kjendisen også er en ihuga bilentusiast. Rettelse - ihuga kabrioletentusiast. For det skal helst være takløst, når Torkjell Berulfsen frekventerer våre og andres veier. Og det skal helst være Audi. Dermed kan vi trekke den slutning at det også helst skal være sommer. Eller i hvert fall vår.

Berulfsen vil i sin bloggskal blant annet handle om hans frustrasjoner når det gjelder datamaskinenens inntog i stadig mer kompliserte biler, om bilens utvikling og om norske veier. Vi lover dere underholdende lesning!

Berulfsens egen bilkarriere startet med en VW Boble 1300 innkjøpt fra "en kompis som bedrev bilpleie med kirurgisk presisjon", som han sier det. Høres ut som et godt kjøp! Siden har det gått i produkter fra Wolfsburg, og - i moderne tid - Ingolstadt. Det er en god del år siden han kom på Audi kabriolet-kroken, men det virker som om han sitter godt fast der, uansett hvilke sprell han foretar seg bak rattet.

Les Torkjell Berulfsens blogg her

Les også:

Torkjell Berulfsen betrakter bilismen gjennom sin blogg på klikk.no.

Torkjell Berulfsen betrakter bilismen gjennom sin blogg på klikk.no. Foto: Nordlien, Egil

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning