Chevrolet Orlando:

Barsk, praktisk sjuseter

Spenstig, praktisk og dieseldrevet sjuseter fra Chevrolet.

Publisert

På den store bilutstillingen i Paris, som du kan følge tett her på Klikk.no/bil, skal Chevrolet vise fram en helt ny sjuseter. Den byr på småbarske former, i hvert fall om vi skal tro skissen de har sendt ut, og ifølge produsenten er den mer en crossover enn en tradisjonell MPV. Altså en blanding av SUV, MPV og stasjonsvogn.

Orlando, som bilen heter, skal ha hyggelige kjøreegenskaper og lavt forbruk, og et av motoralternativene er en toliters dieselmotor med 150 hk. Men foreløpig blir den bare tilgjengelig med forhjulstrekk.

Har du lyst på en SUV? Her er de fem beste!

Praktisk og hverdagsvennlig

Bilen er antakeligvis basert på samme plattform som neste generasjon Opel Zafira, og Chevrolet gjør et poeng av at den har lavt gulv og dermed skal gjøre inn- og utstigning til en enkel affære.

Hva vil fremtiden bringe? Les om hva som snart kommer i nye biler!

Foto: Foto: Automedia

Orlando har tre seterader, og en lang akselavstand skal gi god innvendig plass. Produsenten sier at bilen enkelt kan gjøres om til en toseter, men om dette betyr at setene kan tas ut eller om de kan legges ned i gulvet, sies det ikke noe om. Interiøret ser dessuten unektelig trivelig ut.

Er du på jakt etter en ny bil? Få all informasjon om alle nye biler her.

Les alle våre biltester her

Vi har sett den!

Våre spionfotografer har allerede observert en Chevrolet-MPV på test, og alt tyder på at det er snakk om den samme bilen. Og ut ifra bildene - som du kan se i bildegalleriet over - ser det ut til at de barske formene også tas med i produksjonsversjonen av bilen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning