Bildene til neste års Miss Tuning-kalender er klare, og som tidligere er det vinneren av missekonkurransen, Miss Tuning, som pryder kalenderen. Kåringen skjer hvert år i forbindelse Tuning World Bodensee - Europas største messe for tuning og styling av biler.

Arrangementet går av stabelen i Friedrichshafen i Tyskland hvert år på vårparten. I år var det Leonie Hagmeyer-Reyinger (21) som gikk helt til topps i kåringen, og det er hun som pryder kalenderen.

Flotte omgivelser

Bildene er tatt av fotografen Max Seam forskjellige steder i Ungarn. Brooklyn-kulisser i Korda Filmpark, en vingård i Etyek, Vajdahunyad-slottet, det fanastiske Széchenyi-badet i Budapest, samt minnestedet for 1956-oppstanden, er brukt som bakgrunn på bildene.

Det er ikke alltid det går tydelig frem av bildene at det handler om bil. Men til tross for kalenderen viser en mer eller mindre avkledd Miss Tuning, viser den også biler som Nissan Skyline, Chevrolet Corvette. Datsun 360Z, Skoda Rapid Sport, Ford Mustang Shelby, VW Corrado og Lada.

=

BUDAPEST: Bildene til kalenderen er tatt i Budapest. FOTO: Max Seam/Tuning World Bodensee

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!