Kort sagt:

+ Rask reaksjon


- Vanskelig å finne lenke

På VWs importørside på internett finner vi først ingen lenke til prøvekjøring, og heller ikke på nettsiden til forhandler Møller Ryen. Bare for ikke å la dem slippe unna, sender vi en forespørsel pr. mail til Møller Ryen. I løpet av en halvtime har salgssjef Lars Petter Bjørnholt svart oss, og bedt om ønske av modell for prøvekjøring. Imponerende kjapt.

Men så finner vi ut at VW-importøren har en lenke, likevel. Den er bare godt gjemt. Under "Om VW" og deretter videre under "Kontakt" kan vi bestille prøvekjøring via et enkelt skjema.

Vi bestiller prøvekjøring av Passat stasjonsvogn hos Møller Skøyen kl. 15.25. Og jammen er det Bjørnholt som svarer på mailen også, bare tre kvarter senere. Kjapt levert! Men Bjørnholt jobber jo hos Møller Ryen?

- He-he; mailen skulle jo gått til Møller Skøyen. Sikker på at du trykket på riktig forhandler?

Vi prøver igjen. Definitivt Møller Skøyen denne gangen. 9.30. Svar kommer fra Jonas Berthelsen pr. mail under en time senere. Kjapt levert igjen.

Informasjonssjef Jan Erik Haugen hos VW-importøren forteller oss at de jobber med et nytt system for bestilling av prøvekjøring via nettsidene deres, og da med mer synlig lenking til prøvekjøringsskjema.

Men VW skal ha ros for å reagere svært raskt når du først finner frem til skjemaet! Med bedre lenking blir en god 4'er en 5.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!