Dette er ikke menneskene du skriker til på veien. Dette er ikke menneskene du ser irritert etter mens du urolig fikler med rattet.

Dette er menneskene du frykter.

De er enten så dumme at det er til å grine av, så dumdristige at de fortjener et spark i baken, eller kriminelle som har lært om verden fra Need For Speed og Grand Theft Auto.

For å spare deg fra hjertestans kan vi love dere at ikke noe av dette ble filmet i Norge.

Nok en gang kan vi skli tilbake i stolen, få frem gliset og være glade vi ikke var her.

Her er noen som tydeligvis har tatt kjøretimene sine på GTA. For det første tror skurken at han kan dytte til side en buss som er fire ganger så stor som bilen hans, for det andre tror han at han kan prøve å kjøre over politifolk uten at de skyter mot ham:

Dette er bare tragisk. Disse menneskene er direkte farlige, og vi kan regne med at mange ble skadd, men det er umulig å ikke lette på smilet:

Å være konge på drifting kan kjapt gjøre deg til gatas kuleste. Og når det er litt mer akseptabelt i Midtøsten enn her til lands, er det klart at folk prøver seg. MEN - Disse sjåførene her skulle kanskje ha tenkt to ganger før de vred om nøkkelen.

Uten at det har med kjøreegenskaper å gjøre, her er noe som bare er feil:

Og i vår internettverden har det selvfølgelig kommet en remix:

En annen ting som er en selvfølge er at Amerikanere alltid vil finne en måte å tjene penger på de største idiotene fra landet sitt. Her er America's Worst Driver, og hvorfor ikke. Kanskje litt usmakelig for de av oss som faktisk respekterer trygg trafikk, men greit å se at de får litt av sin egen medisin:

LES OGSÅ:

Nå kommer Top Gear på norsk

Disse bilene har du aldri sett før

Luksusbiler på billigsalg

Så mye stasjonsvogn får du for 100.000

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!