Kort sagt:

+ Rask og for det meste presis navigering, tydelig grafikk, masse nyttige tilleggsfunksjoner.


- Til dels upresis navigering i byen, værvarsel til stryk, litt upresis tunellsimulering. Dyr.

Denne navi-appen gjør bruk av det klassiske iPhone-brukergrensesnittet. Velg mellom 2D/3D, dag- eller nattmodus. Fikst er det at den oppgir værmelding for oppgitt destinasjon, selv om værmeldingen i vår test står til stryk.

Navigon oppgir også hvilke bensinstasjoner og parkeringsmuligheter som befinner seg i nærheten av destinasjonen.

Systemet har en haug innstillingsmuligheter, hastighetsvarsling, fotoboksvarsling, iPod-styring og muligheten til å publisere reiseruten på sosiale medier som Facebook og Twitter. Det har også tunellsimulering, som dessverre er noe upresis, men som tross alt varsler hvilket felt jeg skal ligge i på vei ut av Granfosstunellen!

Navigon navigerer kvikt og presist, og fra Fornebu angir den klart hvilken fil vi skal ligge i ut på E18. Gjennom Oslo går navigasjonen stort sett fint, men et par steder bommer Navigon grovt. Og der ryker femmeren!

Del

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Navigon
Pris 489

Konklusjon

En god navigasjonsapp, som likevel viser svakhetstegn under navigeringen. Relativt sett høyt priset. Men en sterk firer!

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!