Utvendig er det ikke snakk om store endringer, men Nissan har gitt bilen en skikkelig overhaling, både visuelt og teknisk.

Mer offroad-følelse

Nissan sier selv at kjøreegenskapene blir mer finsiktet mot komfort og presisjon. Støydempingen skal også være forbedret. Både gjennom bruk av mer støydempingsmateriale - og ved at frontruta blir limt fast til bilen på en ny og forbedret måte.

Utvendig er fronten ny. Lyktene er trukket litt tilbake og oppover - med en markant grill i midten. Nissan har dratt på med mer sort plast under støtfangeren og rundt bilen. Dette er et velkjent triks for å gi litt ekstra offroad-følelse.

Denne bilen var veldig tidlig ute med dette:

Innvendig finpuss

Dette går igjen i hjulbuene og også i hekken. Bak har lyktene nå klare familietrekk med blant annet Nissans store SUV, Murano.

Luksus-SUV fra Nissan - les mer her:

Innvendig er det snakk om endringer på instrumentklokkene, med ny grafikk. Det har også blitt flere oppbevaringsrom rundt om i kupèen - og lys i fotbrønnene.

Ny øko-versjon

To nye eksteriørfarger hører med, dette er en rød og en grå variant. Dessuten kan Qashqai-kjøperne også velge mellom flere nye alu-felger.

Foreløpig vet vi ikke noe om priser. Men det er grunn til å vente en ny øko-versjon av Nissans 1,5-liters diesel. Det kan også bety at innstegsprisen går noe ned.

Lyst på brukt Qashqai? Den kan du lese mer om her:

Nissan Qashqai 2010=

Nissan Qashqai 2010 © Nissan

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!