Klikk Bil tester de aller fleste nye biler på markedet. Vi prøvekjører også mange av bilene i utlandet før de kommer hit til landet. Det er grunnen til at vi nå kan gi deg en forsmak på biler som ikke kommer før på nyåret.

Under finner du biler vi har prøvekjørt, og som enten akkurat har kommet til Norge, eller som kommer i løpet av noen måneder. Der finner du alt fra småbiler som Citroën C3, via den lille SUVen BMW X1, til det som kan bli familienes nye favoritt - Skoda Superb stasjonsvogn.

Noen av bilene har vi også rukket å teste her til lands. Det betyr at vi har målt akselerasjon, støy og bremser på bane, samt kjørt dem gjennom vår spesialtilpassede testrute. Da får vi prøvd hvordan biler oppfører seg på en blanding av de fleste norske veistandarder, samtidig som vi måler det faktiske forbruket.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!