Det nærmer seg vår og sommer, og da er det på tide å drømme om biler uten tak. Et godt alternativ da er nye Audi A5 Cabriolet, og en video fra da vi prøvekjørte bilen i Monaco kan du se her.

En annen Audi, som riktignok har tak, men som går mye fortere, er Audi R8 med V10-motor. Også den har vi kjørt i vinter, og hvordan det var kan du se her.

Båteventyr på Svalbard

Prøvekjøringen av de to Audi-ene skjedde i henholdsvis Monaco og Spania, men vi har også medarbeidere som har vært på langt nordligere breddegrader.

Båtjournalistene Frederik Finnes og Terje Haugen ønsket å kjøre båt helt til 80 grader nord på Svalbard, og den spennende turen resulterte i en liten web-TV-serie på fem episoder. Episodene kan du se her.

Mye båtsnadder var det også på Sjøen for Alle-messen på Lillestrøm. Der var selvsagt vi, og filmet blant annet messens raskeste båt, en Goldfish som du kan se her.

Finanskrisen stopper utviklingen

Vi har også vært på bilmesser i vinter, blant annet i Genève. Der filosoferte vi litt over hvordan finanskrisen har gjort at utviklingen i bilbransjen har stoppet opp litt den siste tiden. Se den videoen her.

I tillegg til å skrive om bil og båt, skriver vi også om MC her på Klikk, og også noen MC-videoer har vi laget i vinter. Men når snøen ligger metertykk over store deler av landet vårt, er det ikke så lett å kjøre MC. Derfor laget vi en video på hjelmer i stedet, som du kan se her.

Les også:

Hele vårt videoarkiv

Våre beste kryssord

Her er de beste skitipsene

Våre kuleste bilvideoer

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!