Den 12. februar starter årets største idrettsarrangement i Norge på Bjerkebanen i Oslo. Da går nemlig åpningsetappen i Rally Norway, årets andre VM-runde i rally.

Mye er usikkert foran den andre utgaven av den norske VM-runden. Kan Petter Solberg klare å hevde seg med en to år gammel bil? Skal Henning Solberg klare å ta sin første VM-seier? Klarer arrangementet å unngå underskudd denne gangen? Og er rally egentlig en forurensende sport?

Klikks motorsportekspert, Atle Gulbrandsen, kan svare deg på alt dette. Atle kommenterer Rally-VM på NRK og skal også kommentere Rally Norway i tillegg til å jobbe for Klikk.

Atle er også Norges Formel 1-kommentator og kjører selv racerbil i Tyskland, og kan også svare deg på det meste om motorsport. Kanskje du lurer på hvordan det kommer til å gå i årets Formel 1-sesong eller hvem som er de største talentene i Norge?

Send inn spørsmål til Atle her!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!