Det var ved operaen Eldar Vågan fikk øye på den. En maskert Mercedes-Benz.

- Den hadde en slik magnetantenne på taket, og kjørte med følgebil. På vei nordover på E6. Kanskje den skal testes på vinterføre?, sier Vågan til Klikk Bil.

Se også:

Opplev nye E-klasse

Artisten og musikeren Vågan fulgte etter kortesjen et stykke. Fotograferte så godt han kunne. Men der superspionfotograf Hans G. Lehmann har det ypperste i fotoutstyr for alle typer vær og distanser, måtte bilfriken Vågan bruke sin Nokia mobiltelefon. Gjennom frontruta! Han ville nemlig ikke være så frekk at han la seg ut av sideruta for å ta bilder.

- Itte så bra kamera

- Den har itte så bra kamera, Nokia'n min, unnskylder han seg.

Selv er han ikke i tvil om at det dere ser er en kommende Mercedes-Benz E-klasse i coupéversjon. Og det stemmer nok. Ryktene sier at Mercedes planlegger å gjøre ende på CLK, og i stedet lansere en E-klasse Coupé (og kabriolet).

Også i utlandet er det tatt biler av denne; sist bare for en ukes tid siden. Og det skal sies - stort sett med bedre kameraer. Men ikke med markante tyske musikere på avtrekkeren.

Les også:

Spionfotogafenes mekka

Her er morgendagens biler

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!