=

FULL FART: Ingen vanlig olympisk øvelse.

Man starter med "oldies but goodies"; tidligere programmer fra suksessen Top Gear. Julaften kommer selve rosinen i pølsa; De autofile engelskmennene reiste til Lillehammer for å teste ulike olympiske grener - alle med bil!

Blant øvelsene er en Mini Morris med jetmotor som blir sendt utfor hoppbakken i Lillehammer, Jeremy og James tester langrennsløypene med firehjulsdrevne biler og gutta spiller ishockey med bil og en kjempepuck. Snøscootere tas i variert bruk og skiskytring blir aldri helt det samme uten MP5!

Sprintøvelsen i Vikingskipet på Hamar med Aston Martin er også artig TV-titting. Sekvensen med bil-bobb får også pulsen opp ikke bare for programlederne.

I det hele tatt får vi et artig gjensyn med spektakulære og annerledes øvelser med olympisk vri.

Se flere smakebiter fra programmet her

Top Gear sendes nå på den nye kanalen BBC Knowledge, som ble lansert i Norge nylig. Kanalen tilbys foreløpig til Canal Digitals kunder, og andre leverandører er også i forhandlinger med BBC om å sende kanalen.

=

MINIMORRIS-HOPP: Det ble med det ene forsøket!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!