Hvem har sagt at flyvende biler hører fremtiden til? Denne bilen er definitivt ikke fra fremtiden, men den kan fly. Det du ser på bildene er en Aerocar - den ene av de seks som ble bygget - fra 1956.

Bilen, eller flyet om du vil, er til salgs på eBay, og har en prislapp på 3,5 millioner dollar - noe som tilsvarer snaue 25 millioner norske kroner. Det er fire millioner mer enn du må betale for et privat jetfly på den samme nettsiden.

Aerocar-flybilen har en 135-hesters motor fra Lycoming, som gjør at du kan flytte deg med en hastighet på opptil 180 km/t i lufta, og omtrent halvparten på veien.

Propellen sitter bak og kan fjernes når den ikke er i bruk. Det samme gjelder vingene, som hektes på som en tilhenger når du kjører langs veien. Når du ser køen, skal det visstnok ikke ta mer enn fem minutter å montere vingene, og vips, så er bilen blitt et lite fly.

Om det er mulig å fly det hjem etter å ha kjøpt det, er vi litt usikre på, for ifølge selgeren har det ikke vært i lufta siden seint på 70-tallet.

Les også:

Skrotbil solgt for 1,5 millioner

Superbil til salgs

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!