Nye Mazda 3 kommer også som en sportslig MPS-modell, og våre spionfotografer filmet den under testing på Nürburgring i høst. Bilen vil fortsatt ha en firesylindret motor med turbo og sannsynligvis rundt 260 hestekrefter.

En annen nykommer er en crossover fra Acura, Hondas amerikanske og litt mer luksuriøst innrettede arm. BMW X6 er på veien allerede, og den nye Acura'en minner også litt om Infiniti FX35 - som er Nissans statusavlegger. Vi vet ikke så mye mer om denne bilen, men det er ventet at den er på markedet i 2010. Kanskje Acura-crossoveren også vil komme i en mer folkelig Honda-utgave, og dermed bli aktuell for Norge?

BMW X1

Siste bil som ble fanget opp i denne omgang er BMW X1, som vi så en konseptversjon av på bilmessen i Paris. Det endelige resultatet vil nok ikke sprike mye fra det vi allerede har sett og bilen er som en litt mindre X3 - altså en firehjulstrekker.

Bilen vil sannsynligvis være proppet med utstyr, og således bli litt dyrere enn konkurrentene.

Les også:

© Automedia

Mazda 3 MPS

© Automedia

Acura Crossover

© Automedia

BMW X1

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!