I den tyske byen Bayreuth er det flere ganger den siste tiden blitt tatt bilde av merkelige sjåfører.

En britiskregistrert bil har kjørt forbi fotobokser med en fart som er en smule høyere enn tillatt. Problemet er bare at i Tyskland - som her - er kameraet satt opp til å ta bilde av føreren.

Ikke noe problem det, tenker du kanskje. Jo, ettersom de kjører på venstre siden av veien i Storbritannia, er det føreren som blir uklar.

Les også:

Gale menn med kamera

Landkrabber - bli hjemme

Og hva gjør man hvis man vet om dette - og i tillegg har litt humor? Man plasserer en dukke i passasjersetet, selvfølgelig.

Akkurat som her til lands har tyskerne regler om at det må et klart bilde av føreren til for å kunne gi bot. Derfor har politiet nå gått ut med et bilde - i håp om at noen vil kjenne igjen den lille rakkeren, og kunne fortelle dem hvem som kjører bilen.

- Dette er kanskje et eksempel på den berømte britiske humoren, men det er fortsatt farlig kjøring. Føreren er blitt tatt bilde av flere ganger, og dukken har sittet i forsetet hver gang. Vi mistenker at han plasserer den der før han gasser på forbi kameraet, sier en tysk politikilde til denne bloggen.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!