Det er ikke godt å si hva slags type bil BMW PAS blir. Det som på ryktebørsen har vært en MPV, ser i kamuflert versjon langt mer ut som en slags høyreist sedan med coupè-hekk.

Heldigvis vil kanskje mange si, siden en MPV i entusiast-øyne ikke passer inn under BMWs sterkt kjøreglade image. Ut i fra bildene ser det ut til at bakseteplassen og høyden under taket er god, men at bilen er langt smalere, med mindre utvendige mål enn eksempelvis en Mercedes R-klasse.

Våre spionfotografer hos Automedia forventer at mer eller mindre alle motorer tilgjengelig i dagens 5-serie blir å finne i PAS når den kommer.

Dette er ikke de første bildene av PAS, men det er første gangen bilen har avslørt at den sannsynligvis vil komme med rammeløse dører. Vi gleder oss til å finne ut mer om bilen, for per dags dato sliter vi litt med å se hva slags behov den skal dekke.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!