Vi har egentlig alltid likt dagens Opel Vectra, med visse unntak. Særlig det knallharde, enkle og plastpregete interiøret - det smaker ikke akkurat av eleganse og luksus. Opel har skjønt dette selv også, og tidlig i utviklingsfasen av etterfølgeren, som har fått navnet Insignia, fortalte de at interiøret skulle by på helt nye takter hva opplevd kvalitet angår.

Nå har Opels særbritiske avdeling Vauxhall presentert bilder av Insignias interiør. Og bortsett fra plasseringen av rattet og logoen midt i det, vil nok "vår" Insignia bli identisk.

Og ja, det ser jo bra ut så langt. Mer førerfokusert og med mange flere kurver enn det kantete Vectra-interiøret. Rett og slett mer spennende og moderne.

Insignia skal for øvrig presenteres på ordentlig i juli, og blir tilgjengelig med to- og firehjulstrekk, bensinmotorer fra 115 til 260 hk og dieselmotorer fra 110 til 160 hk.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!