Her er det meste på stell. Ikke fullt så kraftig motor som de aller sprekeste syklene, men mer enn dugelig.

Les hele saken

Brukervennlighet: 5

Bosch Active. Sinus har tenkt på ting som pumpe i tillegg til lys, skjermer og brett. Kan lades uten å ta ut batteri. Alt på plass og på stell, inkl stilig baklys integrert i bagasjebrett.

Motoropplevelse/assistanse: 5

Bosch Active Line krankmotor har mindre guffe enn Performance Line. Det merkes først og fremst i motbakkene, hvor det går litt saktere. Gir fint skyv, men når motor kutter, oppleves sykkelen som litt "tung". Det kan skyldes elektromagnetisk eller mekanisk motstand i motoren, eller bare følelsen etter brått motorkutt. Sliter litt i de aller bratteste kneikene.

Komfort og manøvrering: 5

Mer utsrakt enn mange av de veldig korte hybridrammene, men likevel oppreist stilling. Kvikk og fin sykkel. Greit balansert, langt ratt og sykkelens størrelse kan gjøre brå unnamanøvreringer litt vriene. Oppleves lett å sykle på, og lett å manøvrere ut og inn av trang sykkelbod. Passelig dempet for pendling på god/dårlig asfalt. Behagelig sete.

Teknisk design: 5

Typisk Bosch-hybrid. Ikke spennende, men det funker. Denne sykkelen hadde kledd et Ahead-stem i stedet for gammeldagse quill (lettere å bytte ut om man vil endre sittestilling, lettere å justere styrelager.) Klassisk design, litt kjedelig, men anstendig. Batteri festet som klump på ramma. Diskret farger. Fin vektfordeling.

Bremser og gir: 5

Ni-girs Shimano Deore fungerer fint og har utveksling til alt fra korte til lange distanser. Hydrauliske skivebremser fra Shimano er gode.

Verdi for pengene: 4

På linje med hva du jevnt over betaler for denne kvaliteten.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 26 999,00
Vekt (kg) 22,5
Motor - plassering, type 250W Krankmontert Bosch Active
Assistansenivåer Eco-Comfort-Sport-Turbo
Dreiemoment og rekkevidde 48Nm
Batteri Bosch 36V 400Wh
Gir Shimano Deore
Bremser Shimano M355 Hydrauliske skivebremser
Ramme (type og størrelser) og gaffel Suntour NEX dempegaffel 63mm vandring; Rammer: Herre: 48cm-52cm-56cm-60cm; Dame hybrid: 44cm-48cm-52cm-56cm Dame dyp; ramme:46cm-50cm-54cm
Inkludert utstyr, derunder type lys, lås og skjermer Inkludert Trelock lys, skjermer, bagasjebrett og støtte.
Forhandlere Se www.elsykler.no
Se alle spesifikasjoner

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!