En bilmesse foregår stort sett alltid på samme måte. Før publikum får komme inn, er det normalt satt av to dager til pressen. I Detroit er det tre. Ikke bare fordi det popper opp mange nyheter, men også for at man skal rekke å få snakket med alle som betyr noe i bransjen.

Her rusler designerne rundt og beskuer hverandres kreasjoner, og her halter bransjens gamle karer rundt og spår om fremtiden. Rykter om fusjoner og splittelser sprer seg som ild i tørt gress, og det er stort sett alltid duket for en og annen sensasjon.

Under årets messe er det som vanlig en hel bråte med verdenslanseringer, og det er bare å åpne øynene for amerikanernes mange konseptbiler; dette er de best i verden på.

Årets messe åpner for publikum søndag 13. januar og lukker dørene igjen 27. januar.

Her følger en liste over bilene som ifølge ryktene skal lanseres under årets North American International Autoshow (listen oppdateres kontinuerlig):

Vil du mimre litt om alle bilene som ble lansert under forrige bilutstilling i Detroit, så kan du se dem her.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!