Bilder fra Momarken

Søndagens EM-runde i rallycross på Momarken ble en våt og spennende affære. Vi har bildene fra de spennende heatene.

Søndagens kjøring ble preget av dårlig vær. (Foto: rallycross.info)
Sist oppdatert

Da den norske EM-runden i rallycross gikk på Lyngås utenfor Drammen kom det mer enn 10 000 tilskuere og løpet ble kalt for "Motorsportens Holmenkolldag". Slik er det ikke lenger, men til tross for regnvær kom det angivelig rundt 3000 tilskuere til Momarken på søndag.

SE BILDENE HER

Den som overrasket mest var Tommy Rustad. Rustad kjørte rallycross i fjor, men har i år gått tilbake til racing og STCC - men gjorde en gjesteopptreden på Momarken. Og Tommy gikk liksågodt helt til topps, men mistet seieren etter et jurymøte.

Årsaken var at A-finalen ble rødflagget på grunn av en krasj med Kenneth Hansen. Når løpet ble rødflagget trodde man Tommy ledet, men det viste seg i ettertid at svenske Andreas Eriksson ledet, så han ble kåret til vinner.

-En helt riktig avgjørelse, men jeg er forbannet på Thomas Rådström. Han hindret meg slik at Eriksson kom forbi. Det var ikke ulykken til Hansen, men Rådström som kostet meg seieren, sa en skuffet Tommy etter løpet.