Vi synes en Bentley Continental GT er ganske så elegant. Men Helge Leonhardt, en Bentley-forhandler i Tyskland, mente det var muligheter for forbedringer.

Nå har han vist fram prototypen til GTL-stylingsettet, som har tatt ham åtte måneder å utvikle. Og fronten er virkelig blitt iøynefallende. Om den enorme, blanke grillen bare er voldsom, eller om du vil kalle den vulgær, skal ikke vi legge oss oppi. "Bling" er vel et stikkord her. Vi lurer også litt på hvor skiltet skal være.

Heftig prislapp
For de 160 000 kronene dette koster får du riktignok med en litt barskere frontfanger også, men det er det. Og lokale avgifter, montering og lakkering kommer selvsagt i tillegg. Men finishen skal visst være svært god, så god at "oppgraderingen" skal bli tilgjengelig hos alle Bentley-forhandlerne - og bare der - i løpet av året. Leonhardt er dessuten så fornøyd med nesejobben at han har fått registrert rettighetene til designen.

Ikke uventet skal grillen først lanseres i USA.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!