Den nye Golf stasjonsvogn har med seg alle de gode sidene til den vanlige Golf, og byr på god lasteplass i tillegg. Men særlig sporty og tøff, det kan vi ikke si at den er.

Alle nyhetene fra bilmessen i Genève 2008

Tyske Abt driver med tuning av blant annet Volkswagens modeller. Nå har de frisket opp den kompakte stasjonsvogna noen hakk.

Lavere, tøffere og mer sporty
Det såkalte VS 4-stylingsettet gjør den tøffere og lavere. En leppe under frontfangeren, dype sideskjørt og en hekkvinge er på plass, og et nytt, dobbelt eksosutblås frisker også opp. Med tunerens egne felger, i opptil 19-tommers størrelse, og lavere bakkeklaring blir den enda mer sporty.

Abt tilbyr både enkle senkesett og komplette, justerbare sportsunderstell. Det gjør at du kan få fram de kjøreegenskapene du selv ønsker.

Nå som både utseendet og kjøreegenskapene er tatt hånd om, er det på tide å gjøre noe med motorene.

Ekstra kraft
Tuneren tilbyr trimming til de aller fleste motoralternativene, og gir den 1,4 liter store og 170 hk sterke bensinmotoren 210 hk, den 1,9 liter store dieselmaskinen på 90 eller 105 hk får 25 hk ekstra, og den 170 hk sterke tolitersdieselen trimmes til 190 hk.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!