scirocco

Volkswagen Scirocco

Se videoen her

Hva har en Koenigsegg Edition og en Renault Laguna GT til felles? Jo, de er begge bygget med tanke på morofaktor bak rattet. Vi tok en runde i de store messehallene i Geneve for å filme noen av de mest sporty nyhetene dette året.

Alle nyhetene fra bilmessen i Genève 2008

I tillegg til Koenigsegg Edition og Renault Laguna GT har vi tatt en nærmere titt på den nye Volkswagen Scirocco, som er den første sportscoupéen fra Volkswagen siden 1995. Bilen vil ta opp konkurransen med Volvo C30 og Opel Astra GTC.

Supersportsbil med diesel
Vi tok også en svipptur bortom Audi R8 Le Mans. Hva sier du om en supersportsbil med dieselmotor? Etter diesel-seieren i 24 timersløpet på Le Mans, så er det ikke overraskende at Audi satser på nettopp dette.

Messens kanskje peneste bil, Alfa Romeo C8 Spyder, går også inn under "sport og moro-kategorien", så det er bare å nyte synet av denne bilen.

Se videoen her

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!