Bilder: "Nye" Audi A6

Bilverdenen går raskt, og ingen produsenter kan stoppe opp og ta en pust i bakken. Og jo hardere konkurransen i en klasse er, desto viktigere er det å oppdatere modellene for å unngå en midtlivskrise.

Audi A6 kom på markedet i 2005, og tradisjonen tro skal den neste modellen komme seks år etter - altså i 2011. Dermed er den nå midt i livsløpet, og det er tid for en ansiktsløftning.

Forsiktig nesejobb
Noen voldsom endring ser det imidlertid ikke ut til å bli; støtfangeren får ny form, luftinntakene på høyre og venstre side for grillen blir større, og tåkelysene får ny design. I tillegg forsvinner panelet som holder skiltplata midt i grillen, så A6 får en enda mer markant snute.

LED og pynt
Selv om det ikke er montert på testbilen som våre spionfotografer har tatt disse bildene av, får den oppdaterte A6 garantert de samme LED-kjørelysene som vi har sett på A5, A4 og den kommende A3 cab.

Du kan også regne med at interiøret pyntes opp en smule - en basis-A6 ser jo allerede litt aldrende ut, sammenliknet med konkurrentene - og at den får mer utstyr både som standard og på ekstrautstyrslista. Regn også med en liten oppfriskning på motorsiden; mer kraft og mindre forbruk og utslipp er en fellesnevner.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!