Det er ikke første gangen Lexus viser fram en versjon av LF-A; vi har sett en ny en på omtrent hver eneste messe de siste par årene. Det nye nå er at den er blitt toppløs.

Lexus innrømmer at det hele bare er et forsøk, men det må sies å være et svært vellykket sådan. Men vi skulle ønske at de snart også forsøkte å få den på hjul og ut på veiene; LF-A begynner etter hvert å lukte evig luftslott som ingen noen gang vil kunne få kjøpt. Spekulasjoner om at LF-A vil bli den nye Toyota Supra, blir avvist av Toyota- og Lexus-organisasjonen.

I likhet med coupé-versjonen av LF-A, er roadsteren bestykket med en 5-liters V10 under panseret. Ifølge Lexus har banetester vist at den lett kan runde 300 km/t.

Men, vent nå litt. Hvorfor har de testet en konseptbil som ikke skal på markedet på en bane i 300 km/t? Vi tror denne bilen snart vil være gateklar, vel og merke i coupéversjon. Vi venter i spenning, og er gjerne med på tester i over 300.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!