Råsterk og forsterket
Med så mye effekt, og 635 Nm i dreiemoment, blir den kompakte bilen mildt sagt kjapp. Og toppfarten er oppgitt til 308 km/t. Twinturbosettet er tilgjengelig både for den manuellgirede versjonen og DSG-varianten av TT, og inkluderer forsterket clutch og endret utveksling så alle kreftene kan gå gjennom drivverket uten at ting blir ødelagt.

Nothelle har i tillegg gitt TT et komplett stylingsett som gjør bilen et par hakk mer markant. En ny hekkvinge skal gi økt marktrykk for økt stabilitet i høy fart. Tuneren tilbyr også et senkesett som legger bilen 25 millimeter nærmere bakken, eller et komplett, justerbart coiloversett. Et sett lette 20-tommere - tilgjengelig i fire forskjellige farger - med 255/30-dekk på bidrar til å få kreftene ned i bakken.

Snillere trimming
De tilbyr for øvrig litt snillere trimming til TT også; den turbomatede toliteren kan trimmes i fire steg: fra 40 hk og 75 Nm til 130 hk og 120 Nm ekstra. Førstnevnte trimming skjer elektronisk, de større stegene krever mekaniske inngrep i tillegg.

Les mer på www.nothelle.com

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!