Dodge ZEOs karosseri og design er definitivt en kul innpakning som kan få noen hver til å begynne å drømme. Men når Dodge begynner å blande drivverket inn i drømmene, så tar det helt av.

De påstår nemlig at denne elektriske bilen skal kunne rulle så langt som 400 kilometer på én opplading. Da skulle man kunne sette seg i ferdig påskepakket bil, med kone og to barn, og kjøre Oslo-Dovre uten å gå tom?!

Hva er det egentlig Dodge har funnet opp som ingen har hørt om? Det har de lovet å fortelle oss i Detroit, men vi tipper det blir lenge til vi får se det på markedet.

Karosseriet derimot (lengde: 4,39 m, bredde: 1,74 m, høyde: 1,29 m, akselavstand: 2,79 m), det kan de glatt sette i produksjon i morgen den dag. En slik fireseters mellomklassebil ville antagelig blitt godt mottatt, for den ser både sprek og annerledes ut. Ingen dum idé.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!