Bilder: Mercedes AMG Winter Sporting

Det drysses stadig ut små dataspill der du kan prøve forskjellige bilmodeller i forskjellige settinger. Mercedes-Benz og AMG har nå lagd et svært enkelt spill; du trenger ikke engang å laste ned og installere noe som helst på PC´en din.

En CLK 63 AMG er en ekstrem bil, med en 6,2-liters V8 på 507 hk under panseret. Og Black Series er en perfeksjonert utgave av denne - klar for racerbanen, men også mildt sagt brukbar på landeveien.

AMG arrangerer egne kjørekurs i svenske Arjeplog, på snø- og isføre. Vi antar dette gir svært mye moro for de som deltar.

To godbiter i ett
Nå har de altså slått sammen disse to herlige elementene i et enkelt dataspill. AMG Winter Sporting-spillet lar deg sladde rundt på en åttetallformet bane med en Black Series, og alt du trenger er en Internettlinje og en PC med tastatur. Ikke koster det noe, heller.

Som du sikkert skjønner, er det hele svært enkelt. Detaljnivå på omgivelsene, fartsopplevelse, naturlige bevegelser og slikt finnes ikke. Og det gir ingen som helst slags opplevelse av hvordan den heftige bilen egentlig er å kjøre. Men det bryr vi oss ikke om - spillet gir uansett noen minutter god underholdning. Dessuten har bilen i spillet fått originalens herlige, raspende og brølende lyd, og bare det gjør det verdt å bruke noen minutter på spillet.

Besøk www.mercedes-amg.com/drift/ for å starte sladdingen!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!