Fords nye småbil vil komme i flere karosserivarianter, og i forskjellige utgaver til ulike markeder. Hvilke modeller som kommer hit, får vi vente med å se. Foto: Automedia © © Automedia

Hekken får skarpe detaljer satt inn i en avrundet basis. Foto: Automedia © © Automedia

Neste generasjon Ford Fiesta - som sannsynligvis får navnet Verve - er allerede blitt vist fram i to varianter; en kombi og en sedan. Skal vi dømme etter konseptbilene, får den lille bilen frisk design med tøffe detaljer, og en sterk familielikhet med dagens Mondeo.

Kommer til sommeren
Bilen skal komme til sommeren, og Ford driver nå naturligvis med hardtesting av bilen under alle tenkelige forhold. Våre spionfotografer kom over et testteam på Nürburgring - både den legendariske banen og veiene i området rundt egner seg særdeles godt for utvikling og testing av biler.

Flott basis
Våre kilder sier at Ford har hatt som mål å gjøre Fiesta-etterfølgeren til noe litt annerledes i småbiljungelen. Den deler jo teknisk basis med den nye Mazda 2, noe som tyder svært godt for kjøreegenskapene, både komfort- og moromessig.

Verve - om det da blir navnet - skal også tiltrekke seg yngre kjøpere enn andre småbiler, blant annet med frisk design, artige løsninger og en totalopplevelse av at dette er noe annet.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!